Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dampet fisk med ingefær



Dampet fisk med ingefær oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Vi brukte her alufolie og dampet faktisk fisken i riskokeren når vi kokte ris. Bruk den fisken du har for hånden. Ingefær og hvitløk setter mye smak i dette så reduser noe om du ikke liker den smaken av ingefær. Vi nå anta at disse og kan legges på grillen.
Opprinnelig en asiatisk rett hvor man bruker banablader rundt fisken.


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grfersk fiskefilet
125gringefær, fersk
1stksitron, saften
2sspeanøttolje
1sssesam olje
6feddhvitløk, i tynne skiver
3sssesamfrø
2sssoyasaus
Banan blader eller aluminiumsfolie


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Peanøtter
Sesam
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dampet fisk med ingefær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier198,77564,01Kcal
Protein14,1040,01gram
Karbohydrat2,136,04gram
Kostfiber0,551,56gram
Fett14,7541,85gram
Mettet fett2,637,46gram
Salt0,561,58gram
Pris på oppskriftenKr 15,77Kr 44,75Kroner
Hele oppskriften veier1 135 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og skrap skjellene av fisken. Rens den og kutt ut fileter. Skrell ingefæren og kutt tynne skiver. Legg ingefæren i sitronsaft en stund.

Varm olje i en panne og surr hvitløken sakte. Skal bli gylden. Hell dette over ingefæren. I den samme pannen tørrstekes sesamfrøene til de er gyldne. Ha i hvitløk/ingefær blandingen. Ha i soyasaus. Legg klar bananblader eller passe alufolie ark. Legg en filet på hver og fordel sausen over. Pakk sammen og damp hver pakke i ca 15 minutter. Server med ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14526)
Tilberedningstid: 20-40 min
Kategori: Kokt/dampet
Land: Laos
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dampet fisk med ingefær.Dampet fisk med ingefær.
Denne retten har 198,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,13 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 15,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.