Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dampet hel abbor(A.B.AB)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgabbor hel
3ssolivenolje
3feddhvitløk
5stksjalottløk i tynne skiver
1bit(er)ingefær strimlet
2sstamari
1stksalatløk skåret i skiver på langs
1,25dlferskhakket koriander


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Soya
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dampet hel abbor(A.B.AB) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,01620,26Kcal
Protein15,42102,83gram
Karbohydrat1,026,80gram
Kostfiber0,352,33gram
Fett2,9519,67gram
Mettet fett0,422,80gram
Salt0,382,54gram
Pris på oppskriftenKr 10,85Kr 72,36Kroner
Hele oppskriften veier1 334 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Her må en bruke en dampkjele med rist. La fisken dampe i 10-15 minutter.

Saus:
Varm olje i en stekepanne. Stek hvitløk, løk og ingefær gyldne over middels varme. Ta av varmen og rør inn tamari.

Fisken serveres med sausen og dryss av salatløk og koriander.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Blodtypediettens kokebok
(Intern: 14226)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Blodtypediett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.