Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dampkokt spekesild




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkspekesild
3ssfinklippet dill
Ca 2,5stkegg, hardkokte
4sssmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dampkokt spekesild med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier237,30867,69Kcal
Protein14,8054,12gram
Karbohydrat0,140,51gram
Kostfiber0,030,11gram
Fett19,7272,11gram
Mettet fett6,8525,05gram
Salt2,097,64gram
Pris på oppskriftenKr 7,20Kr 26,33Kroner
Hele oppskriften veier1 463 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann silden godt ut og fileter den.

Legg filetene i en rund form som kan settes som lokk oppå potetkjelen. Dryss hakket egg og dill over og legg på noen klatter med smør.

Legg lokk på formen og sett den oppå potetkjelen. Nå dampkokes silden og er ferdig til servering samtidig med potetene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11476)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.