Gå til forsiden av matoppskrift.no



Dansk kirsebærlikør


Oppskriften på Dansk kirsebærlikør har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 700grkirsebær med stein uten stilk
3,6dlsukker
6dlvodka
2,4dlbrandy


Fremgangsmåte:

Bland sukker, vodka og brandy godt i en bolle. Vask bærne og lag noen små snitt i de. Legg de i 2 store norgesglass. Hell over væsken og tett godt. Rist godt på glasset.

De første 2 ukene ristes det ofte på glassene. Bør stå minst 3 måneder på en mørk, kald plass.. Sil så av likøren. Sil gjerne en ekstra gang og fyll evt på flasker.

Du kan variere mandelsmaken med å knuse noen av steinene. Rens bærne og knus steinene i ett håndklede. Eplejuice kan også delvis erstatte sukker.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 14533)
Kategori: Likør
Land: Danmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 187,54 Kcal
Protein 0,27 g
Fett 0 g
Karbo 20,12 g
Pris 20,74.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!