Gå til forsiden av matoppskrift.no

Dansk kirsebærlikør



Annonse

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 700grkirsebær med stein uten stilk
3,6dlsukker
6dlvodka
2,4dlbrandy


Kalorier og næringsinnhold i Dansk kirsebærlikør med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier187,543 461,99Kcal
Protein0,274,98gram
Karbohydrat20,12371,42gram
Kostfiber0,427,75gram
Fett0,000,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol15,02 %
Salt0,000,02gram
Pris på oppskriftenKr 20,74Kr 382,86Kroner
Hele oppskriften veier1 846 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland sukker, vodka og brandy godt i en bolle. Vask bærne og lag noen små snitt i de. Legg de i 2 store norgesglass. Hell over væsken og tett godt. Rist godt på glasset.

De første 2 ukene ristes det ofte på glassene. Bør stå minst 3 måneder på en mørk, kald plass.. Sil så av likøren. Sil gjerne en ekstra gang og fyll evt på flasker.

Du kan variere mandelsmaken med å knuse noen av steinene. Rens bærne og knus steinene i ett håndklede. Eplejuice kan også delvis erstatte sukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14533)
Kategori: Likør
Land: Danmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse




Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.