Dansk kirsebærlikør


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
Ca 700grkirsebær med stein uten stilk
3,6dlsukker
6dlvodka
2,4dlbrandy


Fremgangsmåte:

Bland sukker, vodka og brandy godt i en bolle. Vask bærne og lag noen små snitt i de. Legg de i 2 store norgesglass. Hell over væsken og tett godt. Rist godt på glasset.

De første 2 ukene ristes det ofte på glassene. Bør stå minst 3 måneder på en mørk, kald plass.. Sil så av likøren. Sil gjerne en ekstra gang og fyll evt på flasker.

Du kan variere mandelsmaken med å knuse noen av steinene. Rens bærne og knus steinene i ett håndklede. Eplejuice kan også delvis erstatte sukker.


Annonse:

Tjenester og info






Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 14533)
Kategori: Likør
Land: Danmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 187,54 Kcal
Protein 0,27 g
Fett 0 g
Karbo 20,12 g
Pris 20,74.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!