Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dansk smørbrød med leverpostei




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Dansk Grovbrød
300grSvinelever
200grspekk
1stkLøk
2stkEgg
Bacon
1ssHvetemel
0,5literMelk
1ssSort Pepper
Sjampinjong


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dansk smørbrød med leverpostei med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier215,99332,27Kcal
Protein7,9912,29gram
Karbohydrat3,325,11gram
Kostfiber0,370,57gram
Fett18,8929,06gram
Mettet fett1,452,23gram
Salt0,130,20gram
Pris på oppskriftenKr 3,53Kr 5,43Kroner
Hele oppskriften veier1 231 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med å lage leverpostei.
Oppskriften her er til ca. 8 personer.

Rens leveren for hinner og blodårer, og kutt den opp i småbiter. Del spekket i mindre biter.
Kvern leveren og spekket i kjøttkvern én gang sammen med løken. Ha dette i en bolle sammen med salt og pepper.
Spe med egg og tilsett melk. Smak til slutt om blandingen trenger mer salt og pepper. Ha alt sammen i en brød- eller porselensform og stek i ca. 30 minutter ved 180 grader.
La posteien hvile så den får satt
seg litt. Server på grovt brød med sjampinjong og bacon.

Lune smørbrød, sier danskene, og det smaker himmelsk. Nå er det selvsagt ikke nødvendig å lage din egen leverpostei, men bruker du en ferdigkjøpt, kan du godt lune den litt i ovnen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Chris Gjersvik
(Intern: 2118969906)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smørbrød
Land: Danmark

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.