Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Den orginale surmelkskaken




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4kopp(er)sukker
4kopp(er)surmelk
1kopp(er)smelta smør
7kopp(er)hvetemel
0,5pakkekanelIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2tsNatron


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Den orginale surmelkskaken med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier299,999 107,70455,38Kcal
Protein5,06153,627,68gram
Karbohydrat52,451 592,3879,62gram
Kostfiber1,1835,821,79gram
Fett7,51228,0011,40gram
Mettet fett4,60139,666,98gram
Salt0,329,630,48gram
Pris på oppskriftenKr 1,89Kr 57,38Kr 2,87.-
Hele oppskriften veier3 036 totalt3 036 pr porsj152 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Alt blandes og helles i stor langpanne.
Stekes i 20 - 30 min. midt i ovnene 200 grader.

Kan også lages som sjokoladekake
Ha da 2 ss kakao + 1 hakket kokesjokolade i røren før steking.
Ha så på valgfri sjokoladeglasur.

F.eks.
50 gram smør
1 kokesjokolade
3 ss kaffe
3 ss melk
1 ts vaniljesukker

Røres i en gryte til det er godt blandet, avkjøl litt og rør inn melis til passe konsistens

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hanne Haugen
(Intern: 2118968820)
Tilberedningstid: 45 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Langpannekake
Diett/allergi: Uten egg
Land: Norge

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.