Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dessert i glass



Dessert i glass oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grbjørnebær
0,5dlDansukker Gelésukker Multi
1,5dlkremfløte
2ssDansukker Gelésukker Multi
1tsvaniljesukker
8sseggelikør

Pynt

4stkbjørnebær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dessert i glass med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier213,72238,56Kcal
Protein1,471,64gram
Karbohydrat21,0623,51gram
Kostfiber2,612,91gram
Fett12,9914,50gram
Mettet fett8,319,28gram
Alkohol0,21 %
Salt0,020,03gram
Pris på oppskriftenKr 9,70Kr 10,83Kroner
Hele oppskriften veier447 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll bjørnebærene. Miks/mos bærene. Kok opp bær og gelésukker. Visp fløten stiv sammen med gelésukker og vaniljesukker.

Ha to spiseskjeer eggelikør i hvert av de fire glassene. Fordel deretter bjørnebærmosen i glassene. Til slutt legges fløten i glassene. Pynt med et bjørnebær. Server umiddelbart.

Bjørnebærene kan byttes ut med andre bær, for eksempel solbær eller blåbær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 27014)
Tilberedningstid: 25 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dessert i glass.Dessert i glass.
Denne retten har 213,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 21,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,99 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.Bjørnebærpai med sitron-crème fraîche.
Denne retten har 262,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,28 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,87 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,76.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.