Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dessertfondue



Dessertfondue oppskrift.
Fotograf: Kraft foods

Ingredienser

1 dl matfløte
Freia Dronning Glasur
Søte kjeks / marshmellows / jordbær / druer / kirsebær / bananskiver, pærebåter el.l.


Annonse


Fremgangsmåte:

Varm matfløten til ca 60 °C. Tilsett Freia Dronning Glasur og rør så den smelter og blandingen blir glatt og jevn.

Hold sjokoladeblandingen varm over et telys. Dypp søte kjeks, marshmellows, druer, jordbær, kirsebær, tykke bananskiver, pærebåter eller annen frukt i sjokoladefonduen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kraft foods
(Intern: 25089)
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dessertfondue.Dessertfondue.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.