Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dessertkake med rabarbramarengs




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Deig av:

175grsmør
150grsukker
2ssvaniljesukker
3stkeggeplommer
250grmel
2,5tsbakepulver
5ssmelk

Rabarbramarengs:

3stkeggehviter
200grsukker
100grnøtter, grovhakket
600grtynne rabarbra
2,5dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Dessertkake med rabarbramarengs med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier282,435 570,93348,18Kcal
Protein3,9177,124,82gram
Karbohydrat29,32578,3436,15gram
Kostfiber2,0841,032,56gram
Fett16,15318,5619,91gram
Mettet fett8,32164,1110,26gram
Salt0,316,150,38gram
Pris på oppskriftenKr 5,31Kr 104,74Kr 6,55.-
Hele oppskriften veier1 973 totalt1 973 pr porsj123 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 stykker

Smør, sukker, vaniljesukker og eggeplommer røres godt. Mel blandet med bakepulver røres forsiktig i sammen med melken. Deigen has i en godt smurt liten skypanne (24 x 30) og glattes ut.

Eggehvitene piskes stive, og sukkeret piskes i litt av gangen, og blandingen piskes helt stiv. Rabarbraene skylles og tørkes, og snittes i ca. 1 cm store stykker. Disse vendes forsiktig i marengsen sammen med nøttekjernene.

Marengsen fordeles over deigen, og kaken bakes ca. 45 min. ved 200 grader.

Server Lunken med iskald krem eller kremefraiche eller is.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22258)
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.