Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dessertostepai



Dessertostepai oppskrift.
Fotograf: Melk.no
Midt i blinken for deg som er glad i ostekake!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paiskall:

150grhvetemel
100grmeierismør
50grsukker
1stkeggeplomme

Fyll:

250grkremost med mandarin/ananas
2stkegg
3sssukker
1dlkremfløte
300grhermetiske mandariner
2ssmaisstivelse (maizena)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dessertostepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier273,54528,79Kcal
Protein4,528,74gram
Karbohydrat23,7645,93gram
Kostfiber0,470,91gram
Fett17,7234,26gram
Mettet fett10,7920,86gram
Salt0,340,65gram
Pris på oppskriftenKr 5,38Kr 10,40Kroner
Hele oppskriften veier1 160 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bland ingrediensene til paiskallet i en foodprosessor. La den gå noen sekunder, og samle deretter alt til en deig på bakebordet. La deigen hvile kjølig i ca 30 minutter. Kjevle deigen og ha den i formen. Trykk den godt opp langs kanten. Prikk den med en gaffel og forstek paiskallet.

Rør ost, egg, sukker, kremfløte, ca halvparten av de hermetiske mandarinene og maisenna til en tykk krem. Hell deretter ostekremen i det forstekte paiskallet og stek paien ferdig. Avkjøles. Pynt med resten av mandarinene.

Bruk en paiform på 24 cm i diameter med løs kant (til en pai på 6 - 8 porsjoner).

I stekeovnen på 200 °C i ca 10 minutter (forstek av paiskallet) og på 150 °C i ca 30 minutter (hele paien).

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 28508)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kesampai med appelsin og pinjekjerner.Kesampai med appelsin og pinjekjerner.
Denne retten har 274,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,68 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dessertostepai.Dessertostepai.
Denne retten har 273,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Mascarpone terte.Mascarpone terte.
Denne retten har 203,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,67 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.