Gå til forsiden av matoppskrift.no

Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær



Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær oppskrift.
Fotograf: Freia

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Paibunn

250grmel
50grFreia Bakekakao
125grmelis
1tsFreia Vaniljesukker
1,5stkegg
250grsmør - temperert

Makronfyll

1pose(r)Freia Makronfyll
5ssvarmt vann

Ganache

360grFreia Hvit sjokolade
70grsmør
2dlfløte

Pynt

200grfriske bringebær
1ssmelis


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Nøtter
Soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier434,939 373,44520,75Kcal
Protein5,73123,496,86gram
Karbohydrat39,29846,7647,04gram
Kostfiber2,7358,843,27gram
Fett27,71597,1933,18gram
Mettet fett14,04302,5816,81gram
Salt0,286,120,34gram
Pris på oppskriftenKr 10,54Kr 227,15Kr 12,62.-
Hele oppskriften veier2 155 totalt2 155 pr porsj120 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 18 stykker

En deilig dessertpai som frister de fleste! Med sprø mørdeigsbunn, fyldig mandel makronmasse, slikemyk og fyldig hvit sjokolade ganache og friske bringebær.

Paibunn
Ha mel, bakekakao, melis, og smør i kjøkkenmaskin med grind, og kjør dette sakte sammen. Ha forsiktig i egg, og kjør deigen sammen. Pakk i plastfolie, og legg i kjøleskap i min. 2 timer.
Ta ut og la den temperere seg litt på benken, ca. 20 minutter. Bruk godt med mel for å kjevle ut deigen til ca. 3 mm tykk. Fór paiformen med deigen og børst av overflødig mel.Dekk bunnen med aluminiumsfolie og fyll den med ris eller tørkede erter.
Dette gjør man fordi kanten ikke skal synke ned eller deigen skal boble opp under steking. Stek bunnen ca.12 minutter på 180 °C , ta vekk erter/ris og folie. Stek videre i 5 minutter til.

Makronfyll
Bland makronpulveret med det varme vannet og hell fyllet over bunnen. Stek på 180 °C i 15 min til fyllet er gyldent. Avkjøl.

Ganache
Varm fløte til kokepunktet og ta kjelen av varmen. Tilsett hakket sjokolade og rør glatt, tilsett smør og rør glatt igjen. Hell ganachen over makronfyllet og sett til avkjøling.

Pynt
Når det er stivt, pynt med friske bær og avslutt gjerne med et lett dryss melis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Freia
(Intern: 32998)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sjokoladepai med nøtter.
Sjokoladepai med nøtter

Denne retten har 427,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,04.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell-sjokoladeterte.
Karamell-sjokoladeterte

Denne retten har 371,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,41 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rå sjokoladepai.
Rå sjokoladepai

Denne retten har 480,35 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 36,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell-sjokoladeterte 1.
Karamell-sjokoladeterte 1

Denne retten har 388,69 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,49 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 3.
Sjokoladeterte 3

Denne retten har 407,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,99 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,24.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladeterte 2.
Sjokoladeterte 2

Denne retten har 349,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 30,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,41 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokolademousseterte 2.
Sjokolademousseterte 2

Denne retten har 282,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,06 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,78 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjokoladepai 3.
Sjokoladepai 3

Denne retten har 433,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 37,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,66.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløt espressoterte.
Bløt espressoterte

Denne retten har 403,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,06 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær.
Dessertpai med hvit sjokolade og bringebær

Denne retten har 434,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,29 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Karamell- og sjokoladepai.
Karamell- og sjokoladepai

Denne retten har 383,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,99.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.