Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dessertsuppe med tyttebær




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2litervann
1litertyttebær
2stkepler
Ca 2,5dlsukker
2sspotetmel
0,25literkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dessertsuppe med tyttebær med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66,57272,20Kcal
Protein0,311,27gram
Karbohydrat9,2137,66gram
Kostfiber0,793,23gram
Fett2,9912,23gram
Mettet fett1,897,73gram
Salt0,000,02gram
Pris på oppskriftenKr 1,76Kr 7,20Kroner
Hele oppskriften veier3 271 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp vannet med bærene og de rensede eplene som er skåret i biter. Ha i sukker, rør ut potetmel i litt kaldt vann og tilsett jevningen når bærene og eplene er møre.
Suppen serveres med lunken fløtekrem og krumkaker til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13854)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.