Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dilleddik




Ingredienser

dill
hvitvineddik eller sylteeddik 7%


Annonse


Fremgangsmåte:

Fyll friske grønne dillblad på en flaske eller krukke. Fyll på hvitvineddik eller sylteeddik. Kork flasken eller sett på lokk.

La dilleddiken stå i et solfylt vindu 3-4 uker. Snu på flasken av og til.

Sil eddiken gjennom melittafilter. Fyll den på ren flaske og putt på en dillkrone til pynt. Dillkronen vil etter hvert sette enda sterkere dillsmak på eddiken.

Oppbevar eddiken kjølig.

Bruk dilleddik i sauser til fisk og skalldyr, i sursildlake og andre sildedelikatesser, og ganske forsiktig i salatdressinger.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9881)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Marinade
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Eddikmarinade til sild.Eddikmarinade til sild.
Denne retten har 178,99 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,88 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,8.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.