Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dillsmørfylte abborfileter med passerte poteter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stk filetabbor
1kvist(er)dill
ca 50 g smør pr. Person
1dashsalt
1dashnykvernet pepper
hvitvin
kokte poteter til servering


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dillsmørfylte abborfileter med passerte poteter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84,11181,09Kcal
Protein19,5742,13gram
Karbohydrat0,070,15gram
Kostfiber0,030,06gram
Fett0,611,31gram
Mettet fett0,100,22gram
Salt0,200,44gram
Pris på oppskriftenKr 12,46Kr 26,83Kroner
Hele oppskriften veier861 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smør aluminiumsfolie med smør. 1 ark pr 2 fileter, litt etetr størrelsen. Legg de saltede og peprede filetene på folien. Legg på rikelig med dill og en stor klatt smør. Dynk med noen ss hvitvin.

Brett folien sammen til en tett pakke, og sett den i ovn ved 200 C i ca 20 minutter. Ta fiskefiletene ut av folien og legg dem på tallerkener sammen med det smeltede smøret.

Passer den kokte poteten gjennom en grovmasket sil.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11951)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.