Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dip med peppermakrell




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stk filetrøkte makrellfileter (helst peppermakrell),
200grnaturell kremost,
0,5stkappelsin, finrevet skall og saften
1feddhvitløk, knust
50grnøtter, hakket

Pynt:

nøttekjerner,
gressløk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dip med peppermakrell med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier291,691 637,84Kcal
Protein12,1868,39gram
Karbohydrat2,2312,52gram
Kostfiber1,065,95gram
Fett25,77144,70gram
Mettet fett8,6448,51gram
Salt1,206,74gram
Pris på oppskriftenKr 10,00Kr 56,15Kroner
Hele oppskriften veier562 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens fisken for skinn ig ben. Mos den med en gaffel (eller kjør den i mikseren). Rør inn osten og skall/saft fra appelsin. Bland inn knust hvitløk og nøttehakk. Ha dippen i en pen bolle. Pynt med gressløk og nøttekjerner. Serveres med toast, potetgull eller salte kjeks - umh....…

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19870)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.