Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dorado Portixol




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 350grfilet (med skinn) av fast, hvit fisk
1dashsalt
hvitt pepper
1stk litepaprika, rød
2stktomater, flådde
4porsjon(er)poteter
1dlgrønnsaksbuljong
0,5dlrødvin
extra virgin olivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dorado Portixol med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier59,52218,03Kcal
Protein5,2119,08gram
Karbohydrat7,7428,35gram
Kostfiber1,063,88gram
Fett0,351,28gram
Mettet fett0,030,11gram
Alkohol0,35 %
Salt0,140,51gram
Pris på oppskriftenKr 4,40Kr 16,12Kroner
Hele oppskriften veier1 465 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Still ovnen på 200 gr varme. Skrell poteter og skjær i båter. Del fisken i porsjonsstykker og pensle med olje. Dryss med salt og pepper.

Rens og strimle paprika og rens tomatene. Skjær i biter. Fordel grønnsaker og poteter i en ildfast form. Slå buljong og rødvin over. Settes i ovnen ca. 15 minutter.

Sett varmen opp til 225, fordel fiskestykkene over og sett formen høyt i ovnen ca. 10 minutter. Ha grønnsaker og kraft i varme, dype tallerkener og legg fisken oppå. Stenk over olje og la fisken få et urtedryss.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21711)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.