Gå til forsiden av matoppskrift.no



Dr Lindbergs solsikkerugbrød


Oppskriften på Dr Lindbergs solsikkerugbrød har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
800grgrov sammalt rug
400grhvetemel
120grhveteflak
120grsolsikkekjerner
120grlinfrø
100grrugflak
100grhavregryn
20grjohannesbrødkjernemel
60grglutenIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2ssmelasse
3ssplanteolje
1,4dllunkent vann
2tsnatriumredusert salt
2ssfruktsukker (eller honning)
50grgjær


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 brød

Dersom fersk gjær; løs opp gjæren i litt av det lunkne vannet (37 grader), og tilsett resten av det ""våte"".
Dersom tørrgjær; bland gjæret i resten av melblandingen, og tilsett deretter det ""våte"". Vannet skal være nærmere 40 grader.
Tilsett alt det andre.
Elt godt i en kjøkkenmaskin i ca 5 minutter; deigen skal være litt tykk, grøtaktig.
Del deigmassen i 4 smurte former, og la den heve under klede i 1 time. Brødene stekes ved 200 grader i 40-60 minutter, og avkjøles deretter på rist!"

Dette er en oppskrift som dumpet inn hos meg. Og siden Dr. Lindberg er i skuddet for øyeblikket så tar jeg den med. Jeg har ikke testet den og går ikke god for den.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3297)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 341,54 Kcal
Protein 10,19 g
Fett 8,9 g
Karbo 49,35 g
Pris 2,83.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!