Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Due med appelsinsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkduer
150grbacon
Ca 1,5sssmør eller margarin
Ca 0,75tssalt
2krmpepper
2dlhvitvin, tørr
1stkfinstrimlet skall av appelsin
2dlappelsinsaft, nypresset
1ssmaizena
1dashsalt
1dashpepper
baconstrimler
appelsinbåter
karse


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Due med appelsinsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier156,84643,18Kcal
Protein13,7256,26gram
Karbohydrat2,239,14gram
Kostfiber0,251,03gram
Fett9,3838,47gram
Mettet fett3,4414,11gram
Alkohol1,16 %
Salt0,773,15gram
Pris på oppskriftenKr 16,25Kr 66,64Kroner
Hele oppskriften veier1 640 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør og ta ut innmaten av duene. Skyll og tørk dem. Bind dem eventuelt opp.

Skjær eller klipp baconskivene i strimler. Stek dem i en jerngryte. Ta baconet opp og la det renne av på tørkepapir.

Brun duene i baconfettet, eventuelt med litt ekstra matfett. Begynn med brystsidene. Salt og pepre. Hell på vin eller buljong og appelsinsaft.

Strø i appelsinskallet. Etterstek duene under lokk i 30-45 minutter. Vend dem av og til under steketiden. Ta opp duene. La dem hvile under aluminiumsfolie. Jevn sjyen med maisenna. La sausen koke noen minutter.

Del duene i porsjonsstykker. Legg dem i et dypt serveringsfat og hell sausen over. Garner med baconstrimler, "skinnfrie" appelsinbåter og karse.

Server kokte poteter eller ris og broccolibuketter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8021)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.