Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Duebryst i fløte og rødvin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkduer, bryst og lår
1stkrødløk
1dlhakket stangselleri
1stk storgulrot
0,5dlrødvin
1dlfløte
1dashsmør
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Duebryst i fløte og rødvin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier143,40642,07Kcal
Protein11,7652,66gram
Karbohydrat1,757,84gram
Kostfiber0,612,73gram
Fett9,3541,86gram
Mettet fett4,4820,06gram
Alkohol0,57 %
Salt0,241,08gram
Pris på oppskriftenKr 14,07Kr 63,00Kroner
Hele oppskriften veier896 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Plukk og ta ut av duen. Skjær løs bryst og lår og stek dette i en panne med smør, salt og pepper til kjøttet har fått fin farge. Ta kjøttet opp av pannen og la det hvile innpakket i folie.

Fres finhakket rødløk, selleri og gulrøtter i smør. Hell deretter over rødvin og fløte. La det koke i 5 minutter. Legg deretter kjøttbitene i og la alt koke i 10 minutter til kjøttet er passe mørt.

Til servering anbefales bakt potet med rømme og kryddergrønt eller italiensk salatkrydder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8024)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.