Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetduebryst, 1 duebryst pr. person
3stkpoteter
1bit(er)sellerirot
2stkgulrøtter
2stkpastinakk
1stkgul løk
1stkeggeplomme pr. person
1dashsmør til steking
litt revet ingefær
yoghurt
spisskummen
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Duebryst med rotgrønnsak- og potetkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91,56310,16Kcal
Protein7,1624,25gram
Karbohydrat7,3724,97gram
Kostfiber1,695,72gram
Fett3,3411,31gram
Mettet fett1,103,73gram
Salt0,150,51gram
Pris på oppskriftenKr 8,33Kr 28,22Kroner
Hele oppskriften veier1 355 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Riv rotgrønnsakene og løk og bland med salt, pepper og eggeplommer. Tilsett litt revet ingefær. Bland yoghurt med litt malt spisskummen.

Stek rotgrønnsakskaken i en stekepanne med litt smør.

Stek duebrystene i ca 10 minutter.

Skjær opp ett duebryst pr. person ved siden av et stykke rotgrønnsakskake og server med yoghurten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8026)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.