Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Duebryst med salat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkduer
0,5tssalt
0,5krmpepper
2ssmargarin eller smør
500grgrønne bønner
200grferske sjampinjonger
150grfrisk spinat, ca 25 blader
3ssvalnøttolje
0,5ssbalsamicoeddik
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Nøtter
Spor-av-melk
Spor-av-soya
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Duebryst med salat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,73793,10Kcal
Protein8,3260,13gram
Karbohydrat1,7612,72gram
Kostfiber1,279,18gram
Fett7,4353,70gram
Mettet fett1,4310,34gram
Salt0,433,14gram
Pris på oppskriftenKr 14,00Kr 101,19Kroner
Hele oppskriften veier1 446 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klargjør fuglene og ta ut innmaten. Skyll og tørk dem. Gni dem inn- og utvendig med salt og pepper.

Brun matfettet i en jerngryte eller panne med lokk. Legg i duene med brystet først, og la fuglene få fin farge. Stek til brystkjøttet kjennes mørt, ca 30-45 minutter, avhengig av hvor gamle fuglene er.

Pakk duene inn i aluminiumsfolie når de er fedigstekte, slik at de holdes varme.

Klargjør grønnsakene imens. Rens bønnene og forvell dem i 2 minutter i rikelig med kokende lettsaltet vann. Skyll dem i kaldt vann. La dem renne godt av.

Rens sjampinjongene og skjær dem i tynne skiver. Varm opp en stekepanne med litt av oljen. Pannen skal være rikelig varm før soppen legges i.

Bryt løs lårbena på duene. Skjær løs brystkjøttet. Hold det varmt.

Varm bønnene i en kjele. Tilsett resten av oljen og eddiken. Ha i salt og pepper. Rør om. Ha i spinatbladene og bland godt. Legg salaten på porsjonstallerkener og legg skiver av brystkjøtt oppå.

Server forretten straks med ristet brød eller brystbrød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8015)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.