Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Duebryst med skogsopp




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stk filetduebryst
1dashsalt
1dashpepper
2ssportvin
2tsgrov sennep
litt frisk timian
3stkpoteter
100grskogsopp
10grtørket steinsopp
50grsmør


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Duebryst med skogsopp med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,88679,20Kcal
Protein9,3846,21gram
Karbohydrat7,3536,21gram
Kostfiber1,004,93gram
Fett7,3936,40gram
Mettet fett3,5117,29gram
Alkohol0,35 %
Salt0,261,29gram
Pris på oppskriftenKr 13,22Kr 65,12Kroner
Hele oppskriften veier985 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del potetene opp i like store biter og kok dem i lettsaltet vann til de er møre. Press potetene gjennom en potetpresse. Skjær soppen i små biter og stek den i pannen. Krydre med salt og pepper. Knus den tørkede steinsoppen med hendene. Bland stekt og tørket sopp og smør inn i potetmosen. Smak til med litt urter.

Krydre duebrystene med salt og pepper og stek i smør i en jernpanne, ca 1 minutt på hver side. Sett pannen til side, hell over portvinen, strø over timian og la duebrystene steke forsiktig i varmen som er igjen i pannen. Snu et par ganger. Etter 4-5 minutter bør de være ferdige. Kjenn etter med fingeren fra tid til annen. Brystene er ferdig når de begynner å bli faste. Legg brystene til side.

Ha sennep i pannen og bland den inn i stekesjyen. Smak til. Kanskje trenger du litt mer smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8027)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.