Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Duer i Marsalsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkduer
1dashsalt
1dashpepper
1,5ssmel
2ssolje
2sssmør
4stk liteløk
Ca 2,5stkenebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
Ca 125grrosiner, gule
2dlMarsala eller annen dessertvin
1dlrødvin
hakket persille til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Duer i Marsalsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161,98719,33Kcal
Protein11,8852,76gram
Karbohydrat6,9030,64gram
Kostfiber0,582,58gram
Fett7,8534,86gram
Mettet fett2,6211,64gram
Alkohol2,15 %
Salt0,200,87gram
Pris på oppskriftenKr 16,11Kr 71,54Kroner
Hele oppskriften veier1 776 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vend duene i en blanding av mel, salt og pepper.

Brun duene i olje og smør på panne.

Hakk løken og ha resten av ingrediensene i en ildfast form sammen med løken. Legg duene oppå.

Sett formen i ovnen på 220 C øverst i ovnen og stek i 45 min. Drypp fuglene med væsken i formen av og til.

Server retten fra formen med hakket persille over, eller legg den opp på fat og server sjyen i formen som saus ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8006)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.