Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Duer med druer




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkduer
1tssalt
1krmpepper
8stkeinebærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stkepler
200grdruer
4skive(r)bacon
Ca 1,5sssmør eller margarin
4dlhønsebuljong
Ca 2,5dlkremfløte
0,5ssarrowrot
1,5dlrødvin eller tørr hvitvin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Duer med druer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier141,87848,10Kcal
Protein9,4156,25gram
Karbohydrat2,8416,98gram
Kostfiber0,321,91gram
Fett9,7558,29gram
Mettet fett4,7328,28gram
Alkohol0,64 %
Salt0,643,84gram
Pris på oppskriftenKr 11,75Kr 70,24Kroner
Hele oppskriften veier2 391 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tin dypfryste duer. Vask og tørk dem. Dryss litt salt og pepper inni. Legg 1 knust einebær, 1/2 eple og noen druer i hver due.

Del baconskivene og legg 2 biter rundt hver due. Fest med tannstikkere.

Brun smør eller margarin lett i en gryte eller stekepanne. legg duene i med brystet ned og brun så duene til de får pen farge helt rundt. Dryss på litt salt og pepper. Legg dem over i en gryte hvis de er blitt brunet i en stekepanne.

hell varm buljong og fløte i gryten. Legg i resten av einebærene og legg lokk på. La fuglene trekke på svak varme i 30-50 minutter, avhengig av alderen på fuglen. Stikk en prøvenål i brystkjøttet for å kjenne om fuglen er ferdig.

Ta fuglene opp og hold dem varme. jevn sausen med arrowrot utrørt i vin. Gi sausen et oppkok. Smak den godt til.

Del resten av druene i to, ta ut steinene og legg druene i sausen.

Ta bort baconet og del duene i to på langs. Legg dem i et varmt dypt fat og hell sausen over.

Server retten med råstekte eller kokte poteter, potetkroketter, erter eller bønner. Syrlig gelé smaker godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8029)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.