Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Duer med eplesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkribbede og rensede duer
100grbacon
0,5stkløk, finhakket
4sssmør
2stkeple grønne, syrlige
0,5dleplesider
3dlfløte
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-gjær
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Duer med eplesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier206,56951,49Kcal
Protein12,1455,92gram
Karbohydrat2,2610,41gram
Kostfiber0,331,52gram
Fett16,4075,54gram
Mettet fett8,5939,57gram
Alkohol0,10 %
Salt0,381,75gram
Pris på oppskriftenKr 14,33Kr 66,01Kroner
Hele oppskriften veier1 843 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kutt bacon i små terninger og fres i smør sammen med den finhakkede løken.

Ta løk og bacon ut av gryta og brun duene på alle sider. Ta de brunede duene ut også.

Skrell og kutt eplene i terninger og stek dem i fettet fra bacon, løk og duer. Slå over eplesider.

Legg duene tilbake i gryta, sammen med løk og bacon. Strø over litt salt og nykvernet hvit pepper. Sett lokk på gryta og la duene småputre i 10 minutter.

Forvarm stekeovnen til 180 C. Slå over fløten og gi det hele et oppkok. Plasser gryta i stekeovnen og la alt steke i ca 20 minutter.

Ta duene ut når de er møre. Mos epleterningene i sausen ved kraftig pisking.

La sausen koke ferdig på plate. Den skal koke til den blir passe tykk av fløte og epler. Smak til med salt og pepper.

Del duene i to og plukk ut ryggbein og sidebein. Anrett dem på fat med sausen over. Server potetgrateng til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8030)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.