Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela



Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela oppskrift.
Fotograf: Jon Marius Nilsson
En spennende liten snacks som blir laget mye i Venezuela, særlig til jul. Får du ikke tak i grønn papaya, så bruker du vanlig, som vi har gjort her.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkpapaya - helst grønn
vann

Sukkervann:

2,5dlvann
2,5dlsukker
1stkhel kanel


Annonse


Næringsdeklarasjon for Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118,251 031,73Kcal
Protein0,282,44gram
Karbohydrat28,25246,48gram
Kostfiber1,3912,13gram
Fett0,151,31gram
Mettet fett0,050,44gram
Salt0,010,08gram
Pris på oppskriftenKr 3,50Kr 30,54Kroner
Hele oppskriften veier873 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del papayaene i to, skrell dem og fjern frøene. Skjær kjøttet i tynne skiver eller terninger. Ha skivene/terningene i en kjele og tilsett nok vann til at frukten dekkes.
Kok papayaterningene/skivene på middels varme i ca. 10 minutter. Hell fra vannet og sett kjelen til siden.

Mål opp papayaen. Kok 2,5 dl vann og 2,5 dl sukker for hver 2,5 dl papaya over middels varme. Når sukkeret er oppløst, tilsetter du papaya og hel kanel. La det småkoke på svak varme samtidig som du rører i kjelen.
Godteriet er ferdig når papayaen er blank og nesten gjennomsiktig.
Avkjøl. Sett gjerne papayagodteriet i kjøleskap over natten.
Det vil holde seg 2-3 dager i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 30702)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Venezuela

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela.Dulce de lechosa - julegodt fra Venezuela.
Denne retten har 118,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.