Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dypfryst sopp




Ingredienser

nyplukket sopp


Annonse


Fremgangsmåte:

Skjær av rotenden og børst soppen ren for rusk. Skyll soppen raskt under springen bare hvis det er helt påkrevd.

Legg soppen utover på en rist eller håndkle så den får renne godt av seg. Skjær soppen i biter eller skiver. Legg den i en tørr, varm stekepanne. La den ligge til den faller sammen og safter seg. Snu litt på soppen av og til.

Avkjøl soppen i kraften. Fyll sopp og kraft i små porsjoner, for eksempel rømmebeger. La det være igjen et par centimeter tomrom slik at innholdet får plass til å utvide seg ved frysing.

Dypfryst sopp holder seg omtrent 12 måneder.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9262)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Konservering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Syltet sopp.Syltet sopp.
Denne retten har 67,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,96.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtetid for tørket sopp.Bløtetid for tørket sopp.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.