Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dyrebiff




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grviltkjøtt fra bog eller lår
50grspekk
1,5sshvetemel
1tssalt
3sssmør
3dlmelk
2dlvann
0,5dlseterrømme
0,75tspepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dyrebiff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,53525,82Kcal
Protein11,8242,71gram
Karbohydrat1,786,43gram
Kostfiber0,070,25gram
Fett10,1136,53gram
Mettet fett4,2715,43gram
Salt0,642,33gram
Pris på oppskriftenKr 16,73Kr 60,45Kroner
Hele oppskriften veier1 445 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og vask kjøttet. Tørk det med kjøkkenpapir, og fjern hinner og ben.

Skjær kjøttet i fingertykke skiver og spekket i strimler. Spekk kjøttskivene med spekkstrimlene.

Bland mel og salt, og vend kjøttskivene i melet før det stekes i smør.

Legg kjøttskivene i en kjele. Kok opp melk og vann og tilsett. Kok ut pannen med et par ss vann og sil væsken opp i kjelen.

Kok kjøttet til det er mørt og sausen har jevnet seg, 45-60 minutter. Tilsett rømmen og smak til med salt og pepper.

Til retten serveres kokte grønnsaker, kokte poteter og tyttebærsyltetøy

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10792)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.