Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dyrefilet i rødvinsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgutbenet dyrerygg
2stkløk
Ca 3,5stkgulrøtter
Ca 3,5sssmør eller margarin
1dashsalt
1stang(stenger)persille
Ca 5stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2,5dlvann eller kraft
Ca 3,5dlrødvin
Ca 1,5tsmaizena
Ca 0,5dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dyrefilet i rødvinsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101,84456,07Kcal
Protein12,3455,26gram
Karbohydrat1,356,05gram
Kostfiber0,391,75gram
Fett4,1118,41gram
Mettet fett2,4711,06gram
Alkohol1,33 %
Salt0,180,81gram
Pris på oppskriftenKr 14,41Kr 64,53Kroner
Hele oppskriften veier2 687 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens kjøttet for hinner og sener. Surr det om nødvendig.

Rens løk og gulrøtter og skjær dem i skiver.

Brun kjøtt og grønnsaker i gryte.

Dryss på salt og tilsett persille og enerbær.

Hell på en blanding av vann eller kjøttkraft og vin.

La kjøttet surre under lokk til det er mørt. Er kjøttet av god kvalitet og av ungt dyr, må det være lett rosa inni, ca 1 time.

Sil sjyen eller la grønnsakene være i. Jevne den med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Smak sausen til med krydder og fløte.

Hell noe av sausen over kjøttet ved servering, og server resten ved siden av sammen med kokte poteter og fløte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10795)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.