Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Dyrerygg




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1,5kgdyrerygg
50grspekk
1dashsalt

Saus:

3,5dlstekesjy
1,5dlfløte
1dlripsgelé
1dlripsgelé


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Dyrerygg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier131,87501,00Kcal
Protein14,4955,05gram
Karbohydrat6,1723,44gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett5,4720,78gram
Mettet fett1,967,45gram
Salt0,331,25gram
Pris på oppskriftenKr 15,75Kr 59,84Kroner
Hele oppskriften veier2 280 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Trekk hinnen av kjøttet. Skjær spekket i tynne strimler.

Spekk begge filetene tvers over med jevne mellomrom. La spekket stikke litt ut av kjøttet. Legg kjøttet på rist med langpanne under.

Stek kjøttet, uten å spe eller øse, ca 1 1/2 time ved 175 C.

Kok stekepannen ut med vann eller kraft.

Spe sjyen med rømme eller fløte. Sjyen kan jevnes med maisennamel.

Smak til med ripsgelé, eventuelt også salt og pepper.

Sett sadelen hel inn på bordet. Garner den med halve, kokte epler fylt med gelé, kokte grønnsaker eller salat, poteter og saus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10794)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.