Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eddiksyltede kantareller




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsopp
200grny sølvløk
2sseddik
2stktørkede kajennepepper
20stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2stklaurbærblad
1kvist(er)basilikumkvist
2stkhvitløk
0,5tssukker
0,5litervann
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eddiksyltede kantareller med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier19,06245,63Kcal
Protein1,9124,61gram
Karbohydrat1,8724,10gram
Kostfiber1,1614,95gram
Fett0,182,32gram
Mettet fett0,000,00gram
Salt0,081,05gram
Pris på oppskriftenKr 6,17Kr 79,51Kroner
Hele oppskriften veier1 289 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del soppen i biter. Blancher løk, sopp og hvitløk i 2 minutter i kokende, lettsaltet vann. La det renne av, og tørk på et absorberende papir. La det bli helt tørt før det legges lagvis i et glass med laurbærblad og kajennepepper. Hakk enerbærene og legg dem i en kjele med sukker, eddik og 1/2 l vann. Kok opp og hell over i glasset helt til det renner over. Avkjøl og tilsett basilikum. Lukk glasset tett, og la det stå i minst to dager før bruk. Kan oppbevares flere uker i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9263)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.