Egg Masala (Ande Ki Bhurji)


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
8stkegg
150grkokos, revet, eller 1 boks kokosmelk
4tssolsikkeolje
1stk liteløk, finhakket
60grsopp, hakket
2stkgrønne chili, finhakket
6sstomater, hakket
0,5tsgurkemeie
1tskoriander, malt


Fremgangsmåte:

Denne oppskriften kommer fra Kerala i sør. Kokosmelken gjør at denne ellers ganske vanlige retten blir noe spesiell.

Pisk eggene. Lag kokosmelk ved å blande kokos og varmt vann, og kjør det i kjøkkenmaskin. Press ut melken gjennom dørslag eller klede og kast kokosmassen (eller bruk hermetisk kokosmelk).

Bland egg, kokosmelk og salt.

Varm oljen i en teflongryte og stek løken gyllen.

Ha i sopp, chili og til slutt tomat. La det steke under omrøring til det er ferdig. Tilsett gurkemeie og koriander.

Hell over eggeblandingen, dekk til og la den stå på svært svak varme til den er fast.

Skjær opp i små stykker, pynt med korianderblader og server med naanbrød.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 6328)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: India
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 216,54 Kcal
Protein 8,08 g
Fett 18,62 g
Karbo 2,49 g
Pris 5,15.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!