Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Egg i rundstykke



Egg i rundstykke oppskrift.
Fotograf: Brodogkorn.no
Nybakt loff og kokte egg er en uslåelig kombinasjon. Bakt sammen egner disse fine rundstykkene med egg seg ekstra godt til påskefrokosten.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grhvetemel
2tssalt
2tssukker
25grsmør
1stkegg
0,5pakkegjær
3dlmelk
10stkegg til rundstykkene
1stkEgg til pensling
valmue- eller sesamfrø til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Egg i rundstykke med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier200,263 079,36307,94Kcal
Protein9,88151,9215,19gram
Karbohydrat25,03384,8838,49gram
Kostfiber1,2419,071,91gram
Fett6,4699,339,93gram
Mettet fett2,3435,983,60gram
Salt1,0816,611,66gram
Pris på oppskriftenKr 2,77Kr 42,59Kr 4,26.-
Hele oppskriften veier1 538 totalt1 538 pr porsj154 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

1. Bland alle ingredienser i bakebollen.
2. Elt deigen godt for hånd eller med kjøkkenmaskin. Start med lav hastighet og øk etterhvert dersom du bruker kjøkkenmaskin. Deigen er eltet nok når den er smidig og har en blank overflate. Dekk bakebollen med plast, og la den stå på benken cirka 1 time.
3. Kok eggene i 5–10 minutter, avhengig av hvor kokt du vil ha egget. Avkjøl i kaldt vann.
4. Del deigen i 10 emner og trill dem til runde kuler. La dem hvile i 15-20 minutter.
5. Form bollene til pølser og legg dem rundt hvert sitt egg.
6. Legg rundstykkene på stekeplate kledd med bakepapir, og la dem heve til dobbelt størrelse.
7. Pensle rundstykkene med egg og pynt med valmue- eller sesamfrø.
8. Stek dem midt i ovnen på 225 °C i 10–15 minutter til de er gyllenbrune. Avkjøl på rist.

Tips.
Sett egg i så mange rundstykker som du har gjester. Lag vanlige rundstykker av resten av deigen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Brodogkorn.no
(Intern: 31382)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Gjærbakst

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Egg i rundstykke.Egg i rundstykke.
Denne retten har 200,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,77.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.