Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Egg. karri og tomat




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4porsjon(er)ris
4stk storegg
20stkcherrytomater

Saus

1sssmør
1stk litestrimlet purre
0,5stkløk, hakket
1stk liteeple, revet
karri etter smak (skal være litt sterk)
2dlkraft /buljong
1dlmatfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Egg. karri og tomat med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier115,74421,89Kcal
Protein4,0814,87gram
Karbohydrat13,8050,30gram
Kostfiber0,873,17gram
Fett4,7217,20gram
Mettet fett2,248,17gram
Salt0,240,86gram
Pris på oppskriftenKr 3,87Kr 14,11Kroner
Hele oppskriften veier1 458 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hardkok eggene. Kok ris som angitt på pakken. Smelt smør i en kjele. Tilsett hakket løk og strimlet purre. La det surre sammen. Tilsett eple og la det småputre 5 minutter under røring. Hell på kraft og fløte. Kok opp og la småkoke 10 minutter. Tilsett evt. litt mer kraft.
Stek cherrytomatene lett i litt smør.
Fordel sausen på 4 varme tallerkener. Del eggene i 4. Ha ris midt på tallerkenene og fordel egg og tomater rundt. Ha godt brød til.

Noen liker kokt skinke eller røkt fisk i tillegg.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 21712)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.