Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Egg med grønnsaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stk storløk
Ca 2,5ssolje eller margarin
1feddhvitløk
2stkpaprika, gule
0,5kggodt modne tomater
Ca 7stkegg
1dashsalt
1dashpepper
100grspekeskinke


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Egg med grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,65304,47Kcal
Protein6,3521,57gram
Karbohydrat2,378,05gram
Kostfiber0,973,29gram
Fett5,8719,94gram
Mettet fett1,133,84gram
Salt0,692,33gram
Pris på oppskriftenKr 5,51Kr 18,71Kroner
Hele oppskriften veier1 358 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær løken i skiver som brunes ganske lett. Tilsett renset paprika, skåret i strimler. La det surre ca 5 minutter.

Flå tomatene og del dem i båter. Legg dem i gryten sammen med knust hvitløk. La grønnsakene surre videre ved svak varme i 10 minutter.

Kok eggene så mye at hviten er stiv, men plommen fremdeles litt bløt, ca 7 minutter. Skrell dem.

Smak grønnsakene til med salt og pepper. Anrett dem på varmt fat og legg skinkestrimler på. Legg eggene ned i grønnsakstuingen.

Server denne tunisiske retten varm med brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12243)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Tunis
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.