Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Egg og kikertstuing




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
8stkegg, hardkokte
2boks(er)forhåndskokte kikerter
1stk storløk
1feddhvitløk
4stktomater
2stkchili eller 1 ts chilipulver
1tsgurkemeie
2tsgaram masala
2tsmalt koriander
1dlkefir
4dlvann
litt frisk koriander


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Egg og kikertstuing med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81,82494,83Kcal
Protein5,1831,33gram
Karbohydrat7,8147,23gram
Kostfiber2,1513,00gram
Fett2,8417,18gram
Mettet fett0,744,48gram
Salt0,382,31gram
Pris på oppskriftenKr 3,25Kr 19,66Kroner
Hele oppskriften veier2 419 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk løken mellomgrovt og fres den lett i litt olje til den mykner noe.

Skjær et lite kryss i toppen av tomatene og legg dem i kokende vann noen få sekunder, ta dem opp og avkjøl raskt i kaldt vann. Del dem i to og fjern alt av frø og væske. Skjær tomatkjøttet i terninger. Finhakk hvitløken.

Ha alt dette i en kjele sammen med løken, samt chili og koriander. La det frese et minutt under omrøring. Hell på kefiren og halvparten av vannet. La det koke inn ca 20 minutter. Pass på at det ikke tørrkokes.

Ha i kikertene og garam masala, samt resten av vannet og la det koke videre i 10 minutter, uten at kikertene går i stykker. Bland inn litt hakket koriander.

Kok eggene harde i så vidt boblende vann, skjær dem i båter og bland forsiktig sammen med den lunkne kikertsalaten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12352)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.