Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Egg- og skalldyrskabaret




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkelys aspic
4stkegg hardkokte
200grfiskepudding
150grrensede reker
150grcrabsticks
1boks(er)asparges


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Soya
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Egg- og skalldyrskabaret med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier80,35209,46Kcal
Protein10,0626,23gram
Karbohydrat3,589,33gram
Kostfiber0,521,36gram
Fett2,757,17gram
Mettet fett0,772,01gram
Salt0,962,49gram
Pris på oppskriftenKr 5,36Kr 13,97Kroner
Hele oppskriften veier1 043 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

En spennende kabaret å servere. Kabaret brukes også gjerne til pynt på smørbrød eller kald roastbiff.

Rør ut aspic i varmt vann som anvist på pakken. Del tre av eggene i skiver. Gjem det fjerde til pynt. Skjær fiskepuddingen i terninger. Fyll et lag aspic i en form så det så vidt dekker bunnen. Sett formen kaldt til geléen er blitt halvstiv. Legg først et lag med eggeskiver. Fordel deretter de andre ingrediensene oppå. Hell over resten av aspic¿en så den dekker innholdet. Kabareten må stå kald til den er helt stiv, minst 2-3 timer.

Hvelv kabareten og pynt med hakkede, hardkokte egg, reker og dill. Server med 2 ss rømmedressing per porsjon og grovt brød.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 761)
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Egg- og skalldyrskabaret 2.Egg- og skalldyrskabaret 2.
Denne retten har 82,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekerand.Rekerand.
Denne retten har 165,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skalldyrsalat 2.Skalldyrsalat 2.
Denne retten har 113,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.