Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Egg- og skalldyrskabaret 2



Egg- og skalldyrskabaret 2 oppskrift.
Fotograf: Mat.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1pakkebuljonggelépulver
Ca 5stkegg hardkokte
Ca 350grfiskepudding
Ca 200grreker, rensede
0,5pakkecrabstick
1boks(er)asparges
Pynt : Dill, hakkede egg og reker.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Melk
Skalldyr
Soya
Spor-av-skalldyr
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Egg- og skalldyrskabaret 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier82,37262,18Kcal
Protein10,4033,10gram
Karbohydrat3,6111,49gram
Kostfiber0,431,37gram
Fett2,839,01gram
Mettet fett0,822,61gram
Salt0,953,01gram
Pris på oppskriftenKr 8,61Kr 27,41Kroner
Hele oppskriften veier1 273 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Løs opp buljonggeléen som anvist på pakken. Del eggene i skiver. Gjem eventuelt noen til pynt, hakket eller delt i båter. Skjær fiskepuddingen i terninger. Fyll et lag buljonggelé i en form så det dekker bunnen. Sett formen kaldt til geleen stivner. Legg på et lag med egg, reker, crabsticks i biter og asparges pent i mønster. Dette laget kommer øverst når kabareten blir hvelvet. Fyll på med fiskepudding og de andre ingrediensene jevnt fordelt. Hell over buljonggelé så den dekker innholdet. Kabareten må stå kaldt til den er helt stiv, 2-3 timer, eller til neste dag.

Hvelv kabareten og pynt med hakkede hardkokte egg, reker og dill. Server for eksempel lettrømme smakt til med hakkede krydderurter og godt brød ved siden av.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 16904)
Kategori: Pålegg
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Skalldyrsalat 2.Skalldyrsalat 2.
Denne retten har 113,34 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,81 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Egg- og skalldyrskabaret 2.Egg- og skalldyrskabaret 2.
Denne retten har 82,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,61.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rekerand.Rekerand.
Denne retten har 165,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,48.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.