Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggeøllebrød




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literøl
Ca 3,5sssukker
1,25dlfløte
2stkeggeplommer
4skive(r)fint rugbrød
Ca 1,5sssmør
Ca 1,5sssukker


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eggeøllebrød med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier140,22510,84Kcal
Protein1,726,27gram
Karbohydrat14,3452,24gram
Kostfiber0,552,00gram
Fett6,2922,92gram
Mettet fett3,7713,73gram
Alkohol2,61 %
Salt0,160,59gram
Pris på oppskriftenKr 4,62Kr 16,83Kroner
Hele oppskriften veier1 457 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær brødet i små terninger, stek dem i smør og dryss på litt sukker som brunes sammen med dem.

Kok opp ølet. Visp i egg og fløte. Ha i sukker etter smaak og hell eggeblandingen i ølet under sterk visping. Det skal skumme godt.

Server eggøllebrødet straks det er laget med brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14202)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Vestfold
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.