Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggedip




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkegg, bløtkokt
1skive(r)brød med smør
1dashnykvernet pepper
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eggedip med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier179,53173,50Kcal
Protein10,7410,38gram
Karbohydrat17,3116,73gram
Kostfiber2,662,57gram
Fett6,896,66gram
Mettet fett2,001,93gram
Salt1,661,60gram
Pris på oppskriftenKr 3,95Kr 3,82Kroner
Hele oppskriften veier97 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Småkok egget til slik du liker det. 3-4 minutter for veldig bløtkokt. 5-6 minutter for stivnet hvite, men fortsatt løs plomme.

Mens eggene koker, rister du brød. Ha på smør og skjær skivene i centimeter tykke staver.

Skjær toppen av det ferdigkokte egget og server med to små hauger salt og pepper. Dip brødstavene i salt, pepper, egg og spis.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12353)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Snacks
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Punsjeboller 2.Punsjeboller 2.
Denne retten har 455,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 39,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 29,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,09.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.