Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggerøre av måsegg




Ingredienser

2 porsjoner

4 måsegg (måkeegg)
4 ss fløtemelk
1 knivsodd salt
1 ss haket gressløk
2 ss margarin


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Fremgangsmåte:

Visp eggene sammen med melken, salt og gressløk. Smelt margarin i pannen og hell røren i. La røren stivne ved svak varme mens man rører fra bunnen. Eggerøren skal være storklumpet og løs.

Røkt eller speket laks passer godt til eggerøre av måsegg, sammen med loff og smør, samt øl.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13566)
Kategori: Smårett
Land: Norge
Fylke: Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.