Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Eggestand

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,76 Kcal: 93,90 Fett: 6,10 gr Protein: 6,89 gr Karbo: 2,86 gr
Mettet fett: 2,52 gr Kostfiber: 0,00 gr Salt av natrium: 0,78 gr
Oppskriften har hatt 13922 lesere! 13922 lesere

Ingredienser

Porsjoner
5dlmelk
6stkegg
1tssalt
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater12,18 prosent
Protein29,35 prosent
Fett58,46 prosent

Totalpris for 6 porsjoner

Kr 23,12

Pris pr porsjon

Kr 3,85
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Kok opp melken, ellers blir eggestanden pipet. Forvarm stekeovnen ved 175 C. Visp eggene lett sammen, for kraftig visping gjør også at eggestanden blir pipet. Tilsett den avkjølte melken og saltet. Hell røren i en smurt form.

Stek eggestanden i vannbadet på nederste ribbe. Plasser formen i en langpanne. Sett den i ovnen og hell kokende vann i pannen. Stek til eggestanden har stivnet, ca 30 minutter server direkte fra formen.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bakt egg i tomat med trøffel hos oss.Les mer om Egg florentine 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12238



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen