Eggestand


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
5dlmelk
6stkegg
1tssalt


Fremgangsmåte:

Kok opp melken, ellers blir eggestanden pipet. Forvarm stekeovnen ved 175 C. Visp eggene lett sammen, for kraftig visping gjør også at eggestanden blir pipet. Tilsett den avkjølte melken og saltet. Hell røren i en smurt form.

Stek eggestanden i vannbadet på nederste ribbe. Plasser formen i en langpanne. Sett den i ovnen og hell kokende vann i pannen. Stek til eggestanden har stivnet, ca 30 minutter server direkte fra formen.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12238)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 93,53 Kcal
Protein 6,88 g
Fett 6,09 g
Karbo 2,8 g
Pris 2,67.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!