Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Eggestand

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 4 poeng. 4 poeng (av max 6) i snitt fra 3 lesere
Oppskriften har hatt 14545 lesere! 14545 lesere

Ingredienser

Porsjoner
5dlmelk
6stkegg
1tssalt
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett




Fremgangsmåte:

Kok opp melken, ellers blir eggestanden pipet. Forvarm stekeovnen ved 175 C. Visp eggene lett sammen, for kraftig visping gjør også at eggestanden blir pipet. Tilsett den avkjølte melken og saltet. Hell røren i en smurt form.

Stek eggestanden i vannbadet på nederste ribbe. Plasser formen i en langpanne. Sett den i ovnen og hell kokende vann i pannen. Stek til eggestanden har stivnet, ca 30 minutter server direkte fra formen.

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 93,90131,096,6 %
Fett: 6,108,52 gr12,2 %Fett58,46 %
Protein: 6,899,62 gr19,2 %Protein29,35 %
Karbo: 2,863,99 gr1,3 %Karbo12,18 %
Fiber: 0,000,00 gr0,0 %
Mettet fett: 2,523,52 gr17,6 %
Salt: 0,781,09 gr21,7 %
Hele oppskriften veier 837,64 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.2,76 .-
Pris 6 porsjonerKr. 23,12 .-Se din tallerken
Pris pr porsjon Kr 3,85.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Frittata med artisjokk, tomat og squash hos oss.Les mer om Omelett i form hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:12238



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser