Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggetoddi med konjakk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
6stkeggeplommer
3dlsukker
2tsvaniljesukker
0,5tsmalt kanel
4dlkonjakk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Eggetoddi med konjakk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier297,192 290,59572,65Kcal
Protein2,2217,114,28gram
Karbohydrat34,40265,1466,28gram
Kostfiber0,120,920,23gram
Fett3,8029,297,32gram
Alkohol16,61 %128,0232,01gram
Mettet fett1,058,092,02gram
Salt0,020,180,04gram
Pris på oppskriftenKr 26,15Kr 201,55Kr 50,39.-
Hele oppskriften veier771 totalt771 pr porsj193 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 glass

(4 glass)

Bland eggeplommene, sukkeret og krydderet i en mikser til innholdet blir som en luftig krem. Varm konjakken forsiktig i en kasserolle. Tilsett eggekremen under visping. La stå og trekke til toddien tykner og begynner å stige i kasserollen. Hell så over i forvarmede, varmebestandige glass eller krus og server med det samme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5509)
Kategori: Varme drikker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.