Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggevafler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkegg
5dlfløte
4sssmør
5dlhvetemel
2tsbakepulver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Eggevafler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier348,313 830,57319,21Kcal
Protein6,3870,165,85gram
Karbohydrat19,59215,4417,95gram
Kostfiber0,859,350,78gram
Fett26,97296,6124,72gram
Mettet fett16,71183,7715,31gram
Salt0,434,680,39gram
Pris på oppskriftenKr 4,53Kr 49,82Kr 4,15.-
Hele oppskriften veier1 100 totalt1 100 pr porsj92 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 vafler

Del eggene og bland plommene med fløten og det smeltede smøret.
Bland mel og bakepulver. Ta det inn i eggeblandingen litt etter litt. La røren svelle ett par timer.
Ha deretter i de stivpiskede eggehvitene Stek vaflene lysebrune på vanlig måte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 578)
Kategori: Vafler
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.