Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggewrap med falukorv og wokkede grønnsaker




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Eggewrap:

2stkegg (1 dl eggmasse)
0,5tssalt
litt pepper
2sshakket, grillet paprika

Wokgrønnsaker:

løk i båter
paprikaterninger i forskjellige farger
snittet vårløk eller purre
litt chilipasta (sambal oelek)
Ca 50grfalukorv, i skiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Spor-av-sennep


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eggewrap med falukorv og wokkede grønnsaker med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,82290,99Kcal
Protein10,6119,56gram
Karbohydrat2,073,82gram
Kostfiber0,270,50gram
Fett11,8421,83gram
Mettet fett4,097,54gram
Salt2,354,32gram
Pris på oppskriftenKr 5,48Kr 10,10Kroner
Hele oppskriften veier184 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Start med å wokke grønnsaker og pølser i litt olje i en forholdsvis varm panne. Grønnsakene skal bli akkurat så vidt møre. Tilsett litt chilipasta for å få litt ”hot” smak. Ta ut grønnsakene og hold dem varme mens eggewrapen stekes.

Visp sammen egg, salt, pepper og hakket paprika. Hell blandingen i stekepannen og la den stivne ved forholdsvis svak varme. Fyll wrapen med grønnsakene og spis den sammen med salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Prior
(Intern: 23562)
Kategori: Wok
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.