Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggost 4




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1litermelk
6stkegg
1kopp(er)farin
1kopp(er)kulturmelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eggost 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier104,131 845,85Kcal
Protein4,6983,14gram
Karbohydrat14,48256,68gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett3,0554,07gram
Mettet fett1,3123,22gram
Salt0,132,32gram
Pris på oppskriftenKr 2,06Kr 36,52Kroner
Hele oppskriften veier1 773 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp melken. Pisk sammen egg, farin og kulturmelk og ha blandingen opp i den kokende melken. La det hele få et oppkok. Ta så opp osten med hullsleiv, slik at mysen renner av.

Når osten er øst opp i et fat, er det godt med litt sukker og kanel på toppen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12461)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kokaost fra Budal.Kokaost fra Budal.
Denne retten har 51,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 1,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.