Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eggsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2stkegg, hardkokte
1ssfinhakket persille uten stilker
1tssitronsaft
3,25dlvarm béchamelsaus (se denne)


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eggsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86,1895,78Kcal
Protein5,976,64gram
Karbohydrat5,886,54gram
Kostfiber0,040,04gram
Fett4,304,78gram
Mettet fett1,671,86gram
Salt0,830,92gram
Pris på oppskriftenKr 3,24Kr 3,60Kroner
Hele oppskriften veier445 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ta eggeplommene ut av hvitene og gni dem gjennom en sikt.

Skjær hvitene i tynne, korte strimler. Bland plommer, hviter og persille. Sett til side.

Tilsett sitronsaft i béchamelsausen i en kjele over middels sterk varme. Rør så sausen ikke skiller seg. Tilsett egg- og persilleblandingen. Server sausen varm til dampet eller kokt fisk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7325)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vaniljesaus (Crème Anglaise).Vaniljesaus (Crème Anglaise).
Denne retten har 154,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 19,6 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,42 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.