Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Einerøl fra Folldal




Ingredienser



Annonse


Fremgangsmåte:

Kok låg av einerkvister og vann. Sil og ha i ½ kg mørk sirup, ½ kg sukke til 15 liter vann. Avkjøl til 35 grader C. og ha i 50 g. gjær. La brygget stå på spann i 2 døgn, klares og tilsettes sukkerkulør til det får fin farge. Tapp på flasker. Er ferdig til bruk etter 14 dager i kald kjeller.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18128)
Kategori: Ølbrygging
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.