Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eksklusiv dessertiskake




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grhavrekjeks , i smuler
60grmeierismør , smeltet
2sslys sirup

isfyll:

5stkgelatin plater
8stkeggeplomme
2,5dlmelis
1,5dllikør eller cognac
2dlkremfløte
200grkokesjokolade
0,25dlvann

pynt:

1ssfrisk sitronmelisse eller frisk basilikum


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Eksklusiv dessertiskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier404,414 750,20593,77Kcal
Protein5,0859,677,46gram
Karbohydrat39,41462,9157,86gram
Kostfiber1,8621,852,73gram
Fett21,87256,8932,11gram
Alkohol3,70 %43,465,43gram
Mettet fett11,79138,4917,31gram
Salt0,283,290,41gram
Pris på oppskriftenKr 12,00Kr 140,95Kr 17,62.-
Hele oppskriften veier1 175 totalt1 175 pr porsj147 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland kjeks-smuler, smør og sirup til en jevn masse. Trykk kjeksblandingen ut i en smurt form og stek bunnen.

La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Visp eggeplommer og melis til luftig eggedosis. Klem vannet av gelatinen og smelt den i 1/4 dl kokende vann. Bland smeltet sjokolade med gelatinen og ha i cognac eller likør. Visp kremfløten og bland krem med gelatinblandingen og fold forsiktig inn eggedosisen. Iskremen kan gjerne være litt "Marmorert".

Hell kremen over kakebunnen og la den stivne i fryseboksen. Ta iskaken ut av fryseren ca. 1/2 time før den skal serveres. Pynt med pene grønne blader.

Rund kakeform, 22-24 cm i diameter (til en kake på 8-10 porsjoner).

I stekeovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 18558)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Vaniljeis med salt karamell.Vaniljeis med salt karamell.
Denne retten har 262,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kesamis.Kesamis.
Denne retten har 153,31 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Iskrem med kokos og pasjonsfrukt.Iskrem med kokos og pasjonsfrukt.
Denne retten har 361,88 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,74 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 30,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjoko-/kokosiskake.Sjoko-/kokosiskake.
Denne retten har 410,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 34,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 27,94 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Hjemmelaget vaniljeis.Hjemmelaget vaniljeis.
Denne retten har 206,56 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,44 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.