Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Eksotisk spaghetti




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grglasspaghetti eller tynn trådspaghetti
2stkløk
1feddhvitløk
1stkgulrot
1stkrød paprika
1stkgrønn paprika
3ssolje
Ca 350grhønsekjøtt
malt ingefær
3sskinesisk soyasaus
1dashsalt
1dashpepper
100grrensede reker
100grsjampinjonger
100grbambusskudd fra boks


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Skalldyr
Soya
Spor-av-egg
Spor-av-melk
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Eksotisk spaghetti med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier130,38450,32Kcal
Protein9,4732,71gram
Karbohydrat12,6943,83gram
Kostfiber1,434,94gram
Fett4,3214,92gram
Mettet fett0,401,38gram
Salt0,812,79gram
Pris på oppskriftenKr 4,42Kr 15,27Kroner
Hele oppskriften veier1 382 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Bryt spaghettien i mindre biter og kok dem i lettsaltet vann 5-6 minutter.

La spaghettien renne av seg og avkjøles i et dørslag. Rens og skyll grønnsakene og finsnitt dem.

Surr løk, hvitløk, gulrot og paprika i olje i en stor stekepanne eller en gryte, mens det røres hele tiden.

Skjær kjøttet i fine strimler og tilsett dem, ingefær, salt, pepper og soyasaus etter smak. Skru varmen litt ned og la retten surre under lokk ca 5 minutter.

Tilsett spaghetti, reker, sopp skåret i biter og bambusskudd. Tørket sopp må bløtlegges på forhånd. La alt bli gjennomvarmt og smak eventuelt til med mer soyasaus.

Server retten rykende varm, gjerne direkte fra pannen eller gryten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7662)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.